ул. „Атанас Каменаров“ 5 и бул. „Цариградско шосе“ 60 - Пловдив

Категория ‘b+E’

Състав от пътни превозни средства с теглещо моторно превозно средство от категория В и ремарке, когато допустимата максимална маса на ремаркето надвишава 750 кг.

Учебен център „Гавазови“ организира и провежда шофьорски курсове за водачи на МПС за категория ‘B+E’ Пловдив.
Състав от пътни превозни средства с теглещо моторно превозно средство от категория В и ремарке, когато допустимата максимална маса на ремаркето надвишава 750 кг.
Изисквания:

Задължително е кандидата да има навършени 18 години и да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство от  категория В.

Необходими документи за записване за курс за категория ‘В+Е’:

  • Лична карта.
  • Диплома за основно образование (придобита преди 26.09.2017г.) или удостоверение за завършен Х клас.
  • Паспортна снимка – 1 бр.
  • Шофьорска книжка и контролен талон.

Обучение:

Обучението е практическо. Предвидени са 12 кормилни часа. Всеки обучаем трябва да премине задължителните практически часове, за да се яви на Държавен изпит по практика.

Изпит:

Практика – управление на автомобил с ремарке на учебна площадка и по пътища в населено място (Пловдив). За допускане до Държавен изпит по управление, курсистът трябва успешно да е взел вътрешен изпит по практика.

Заплащането на курса за категория ‘В+Е’ може да бъде направено на вноски, без оскъпяване. Виж повече тук

*  Ще бъдете пренасочени към Методите на плащане веднага след като изпратите попълнени Вашите данни

Фирмата е създадена в началото на 2017 година и обединява експерти с доказан опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Учебния център разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови автомобили за провеждане на шофьорски курсове, както и със съвременно оборудвани учебни кабинети.

Централен офис
Офис 1
Call Now Button