ул. „Атанас Каменаров“ 5 и бул. „Цариградско шосе“ 60 - Пловдив

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

 

 

Настоящите Общи условия регламентират достъпа до сайта. Потребителите получават правото да използват услугите на сайта единствено за лични/нетърговски цели и само при изрично съгласие с общите условия.

 

 1. Съгласие с Общите условия на сайта

 

При осъществяване на достъп и използване на сайта www.kursove-plovdiv.com, вие приемате и безусловно се съгласявате с тези общи условия. Това включва вашата информираност и съгласие, че за да имате достъп до информацията в този сайт, както и да можете да я ползвате, разкривате своя IP адрес и позволявате неговото обработване. Ако не сте съгласни и не приемате тези общи условия, моля напуснете сайта.

 1. Основни понятия

По смисъла на настоящите Общи условия, изброените по-долу понятия се използват и прилагат със следното значение:

„ОБЩИ УСЛОВИЯ“ – означава настоящите Общи условия.

„ПОТРЕБИТЕЛ” е всяко физическо лице, което използва някоя от услугите на сайта на www.kursove-plovdiv.com

„УСЛУГА / И” са услугите, предлагани на сайта и включват:

– достъп през уеб браузър до информация относно предоставяните  на сайта услуги (подготовка и обучение на водачи за всички видове категории);

– създаване и персонализация на потребителски профил посредством регистрация при предоставяне на някои от услугите на сайта;

„СЪДЪРЖАНИЕ“ – са всички данни, текст, картинки, видеа, графики и др., или друга цифрова информация, включени на сайта.

„ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ” – предлагане на услуги на Потребители на сайта, след изрично тяхно съгласие по посочен от тях имейл или по друг директен начин, както и допитване с цел проучване относно предлаганите  услуги.

Не се смята за директен маркетинг изпращането на информация за промени в условията за регистрация, общите условия за ползване на сайта.

 1. Собственост на съдържанието на сайта. Авторски права

Сайтът и цялото му съдържание, като текстове, изображения, видео и звукови материали и др. неизчерпателно изброени, са собственост на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ГАВАЗОВИ ЕООД и са под закрилата на авторското право. Всички права на интелектуална собственост върху информационните ресурси и материали, публикувани на сайта са обект на закрила по  Закона за авторското право и сродните му права, а нерегламентираното им използване представлява закононарушение и ангажира съответната гражданска, административно-наказателна и наказателна отговорност в съответствие с действащото българско законодателство. Строго се забранява използването на каквото и да е съдържание от сайта по начин, различен от предвидения в тези общи условия, без писмено разрешение от собственика на съдържанието.

 1. Използване на сайта

Сайтът се използва от потребителите само за нетърговска, лична употреба и при условие, че сте се запознали и приели Общите условия за ползване на сайта и Политиката за поверителност на личните данни и, че запазите всички включени към съдържанието на сайта обозначения за авторски права, лицензи и др;

 

Потребителите нямат право да използват съдържанието на този сайт за цели различни от личната употреба, без писмено разрешение от УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ГАВАЗОВИ ЕООД.

 

Потребителите нямат право да използват сайта за публикуване или пренасяне на материали с противозаконно, заплашително, невярно, подвеждащо, оскърбително, оклеветяващо, опозоряващо, вулгарно, неприлично, скандално, подстрекаващо, порнографско съдържание и каквито и да са материали, които биха могли да съставляват или насърчават поведение, което би било сметнато за престъпление, би довело до подвеждане под отговорност или би било в нарушение на какъвто и да е закон;

 

Потребителите нямат право да използват сайта с цел реклама или представяне на търговски оферти и предложения без изричното писмено съгласие на собственика.

 1. Данни за нормалното функциониране на сайта
  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като потребители, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства. Такива данни например са данните от сесията Ви – кеширано съдържание и други.
  ● Данни за изпълнението на нашите услуги
  Някои от услугите ни, като записване за курс за обучение водачи на МПС. Използваме личните Ви данни единствено за целите на курса, за който сте се записали или услугите, към които проявявате интерес.
  Използваме подизпълнители за следните услуги:
  • Хостинг услуги (Superhosting.bg);
  • Обработване на електронни плащания (Stripe).
 • Регистрация и плащане

При използването на някои от услугите на сайта потребителите следва да направят регистрация в съответната регистрационна форма като посочат имена и имейл.

Предоставяме възможност услугите на сайта да бъдат заплатени и онлайн чрез електронни плащания (Stripe). Ние използваме услугата за обработване на плащания Stripe за извършване на плащанията. Цялата платежна информация се криптира чрез SSL технология. Имайте предвид, че ние не събираме, съхраняваме или обработваме по какъвто и да е друг начин данните от вашите кредитни или дебитни карти. Тези данни се обработват само от подизпълнителя. Политиката за поверителност на данните на подизпълнителя, поддръжката на личните данни, информацията и свързаните с тях теми можете да намерите на https://stripe.com/privacy-center/legal.

 • Събиране на данни, прилагани при измерване и отчитане на използваните услуги (Google Analytics )

Събираме информация за използваното от Вас съдържание, която комбинираме с предишно събрана информация, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни с цел подобряване на качеството. Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 

 1. Сайтове на трети лица

 

В www.kursove-plovdiv.com  могат да бъдат открити връзки към други сайтове, притежавани или управлявани от лица, различни от собственика. Тези връзки са предоставени за ваше удобство. www.kursove-plovdiv.com  не контролира и не носи отговорност за съдържанието, политиката за защита на личната информация или сигурността на тези сайтове.

 1. Koнфиденциалност

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ГАВАЗОВИ ЕООД е администратор на лични данни, притежаващ лиценз №……………………………….. и като такъв се ангажира да гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни, предоставяна от потребителите на сайта онлайн посредством регистрация. Разкриване на такава информация, е възможно  в случаите,  когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

 

 

 1. Актуализация

 

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ГАВАЗОВИ ЕООД си запазва правото да извършва промени в настоящите Общи условия по всяко време, като своевременно публикува тези промени в сайта.

 

 1. Приложимо законодателство

 

Общите условия за ползване на този сайт са подчинени на законите на Република България и правото на Европейския съюз. За всички неуредени с настоящите Общи условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Фирмата е създадена в началото на 2017 година и обединява експерти с доказан опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Учебния център разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови автомобили за провеждане на шофьорски курсове, както и със съвременно оборудвани учебни кабинети.

Централен офис
Офис 1
Call Now Button