ул. „Атанас Каменаров“ 5 и бул. „Цариградско шосе“ 60 - Пловдив

Курс за платформен електрокар

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Обучения организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

По предназначение платформените електрокари се използват за транспортиране както на единични, така и на палетизирани товари по равни или пътища с лек наклон. Тези машини намират широко приложение в складов и гаров транспорт, използват се и за транспортна дейност на пристанища, аерогари, хотели, туристически и търговски комплекси.

С цел да бъдем полезни и да удовлетворим нашите клиенти предлагаме и обучение на територията на фирма възложител. Обученията организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

За кого е предназначено обучението?

За всеки, който иска да придобие допълнителна професионална квалификация, както и за служители, които все още нямат необходимите знания и опит за работа с платформен електрокар.

Какво представлява обучението?

Теоретична подготовка.
Теорията засяга правните норми и безопасната експлоатация, касаещи този вид машини. Разглеждат се подробно устройство и механика на платформен електрокар, кандидатите се запознават със закона и условията на труд.

Практическа подготовка.
Работа с този вид машини. Подробен инструктаж и демонстрация на основна проверка преди стартиране на работния процес, безопасното използване на машината, надеждно шофиране с товари, правилно приключване на работния процес.
Обучението завършва с практически изпит пред преподавател и представител на учебния център.

Необходими доккументи:

  • Лична карта
  • Шофьорска книжка (ако има такава)
    Копие от диплома за завършено основно образование или удостоверение за завършен 10 – ти клас
  • Медицинско свидетелство от личен лекар (в заключение да пише, че може да работи като мотокарист)
  • 2 бр. снимки паспортен формат

*  Ще бъдете пренасочени към Методите на плащане веднага след като изпратите попълнени Вашите данни

Фирмата е създадена в началото на 2017 година и обединява експерти с доказан опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Учебния център разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови автомобили за провеждане на шофьорски курсове, както и със съвременно оборудвани учебни кабинети.

Централен офис
Офис 1
Call Now Button