ул. „Атанас Каменаров“ 5 и бул. „Цариградско шосе“ 60 - Пловдив

Курс за ръчноводими електрокари нископовдигачи

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Обучения организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

Ръчноводимите електрокари нископовдигачи се използват за ежедневно и многократно преместване на товари на средно дълги разстояния. Те са особено удачни и полезни за работа в товарни автомобили, вагони, фургони и контейнери. Ръчноводимите електрически колички спадат към повдигащи машини първа категория, придобиването на тази правоспособност не дава право на служителите да работят с повдигащи машини от втора категория (електрокар, мотокар, стакер, ричтрак и т.н.)

За кого е предназначено обучението?
За всеки, който иска да придобие допълнителна професионална квалификация, както и за служители без опит при работа с ръчноводими електрокари нископовдигачи.

Какво представлява обучението?

Теоретична и практическа подготовка която включва:
Придобиване на необходимите познания относно правните изисквания, закона за условията на труда, безопасна експлоатация на ръчноводимия електрокар нископовдигач.

Прецизното управление на нископовдигача, правилното товарене и преместване на товара, неговата първоначална проверка и безопасното му оставяне без надзор.
Обучението завършва с практически изпит. А сертификатите са с валидност от 5 години, след което периодично трябва да бъдат удължавани.

Необходими документи:

  • Лична карта
  • Шофьорска книжка (ако има такава)
    Копие от диплома за завършено основно образование или удостоверение за завършен 10 – ти клас
  • Медицинско свидетелство от личен лекар (в заключение да пише, че може да работи като мотокарист)
  • 2 бр. снимки паспортен формат

С цел да бъдем полезни и да удовлетворим нашите клиенти предлагаме и обучение на територията на фирма възложител. Обученията организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

*  Ще бъдете пренасочени към Методите на плащане веднага след като изпратите попълнени Вашите данни

Фирмата е създадена в началото на 2017 година и обединява експерти с доказан опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Учебния център разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови автомобили за провеждане на шофьорски курсове, както и със съвременно оборудвани учебни кабинети.

Централен офис
Офис 1
Call Now Button