ул. „Атанас Каменаров“ 5 и бул. „Цариградско шосе“ 60 - Пловдив

Курс за специализирани електрокари /ричтрак/

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Обучения организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

Това са машини, проектирани да извършват повдигане на товари, използват се за работа в затворени помещения, като складове с тесни пътеки и ограничено пространство. Колелата са разположени под седалката на оператора, което е изключително предимство за осигуряване на по-малък радиус на завиване. Операторите се ориентират в по-малки пространства и да могат да достигнат по-високи стелажи. С този тип машини се улеснява придвижването на товари по тесните пътеки и работата на значителни височини, като същевременно се запазва товароподемността. Ричтракът се характеризира с ненадмината маневреност в предизвикателни складови среди. Височината на повдигане може да достига до 9м., което го прави изключително удобен за работа във високи складови помещения.

С цел да бъдем полезни и да удовлетворим нашите клиенти предлагаме и обучение на територията на фирма възложител. Обученията организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

За кого е предназначено обучението?
За всеки, който иска да придобие допълнителна професионална квалификация, както и за служители, които все още не разполагат с необходимите знания и опит за работа със специализирани повдигащи машини (ричтрак).

Какво представлява обучението?
Теоретична и практическа подготовка която включва:
Изграждане на умения за товаро – разтоварно оборудване, самоходен транспорт за преместване и подреждане на стоки на най – високите, многостепенни стелажи, инсталирани в съвременните складове, като се използва площта и обема им възможно най – ефективно. Следователно стелажите растат нагоре и се подреждат по – близо един до друг. Указания за проверка на ричтрака преди започване на работния процес, изграждане на начални умения за правилно управление на машината. Опериране и подреждане на палети и тяхното прецизно поставяне.
Обработка и повдигане на широки товари, предприемане на маневри с широка лента, както и обезопасяване на ричтрака след приключване на работния процес.
Обучението завършва с практически изпит.
Сертификатите, които курсистите получават са с валидност от 5 години, след което трябва да бъдат удължавани, чрез периодични обучения.

Необходими документи:

  • Лична карта
  • Шофьорска книжка (ако има такава)
  • Копие от диплома за завършено основно образование или удостоверение за завършен 10 – ти клас
  • Медицинско свидетелство от личен лекар (в заключение да пиши, че може да работи като мотокарист)
  • 2 бр. снимки паспортен формат

*  Ще бъдете пренасочени към Методите на плащане веднага след като изпратите попълнени Вашите данни

Фирмата е създадена в началото на 2017 година и обединява експерти с доказан опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Учебния център разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови автомобили за провеждане на шофьорски курсове, както и със съвременно оборудвани учебни кабинети.

Централен офис
Офис 1
Call Now Button