ул. „Атанас Каменаров“ 5 и бул. „Цариградско шосе“ 60 - Пловдив

Курс за стакер

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ ЗА ОФЕРТА

Обучения организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

Стакерите са незаменим помощник за помещения, чиито пространства са ограничени. Те са изключително маневрени и икономични. Гарантират бърз и в същото време безопасен пренос на стоки до 2000 кг. Те са най – доброто решение за малки търговски обект, складове и хладилни помещения.

С цел да бъдем полезни и да удовлетворим нашите клиенти предлагаме и обучение на територията на фирма възложител. Обученията организирани на територия на фирма възложител са на преференциални цени по индивидуална, предварително изготвена оферта, изцяло съобразени с нуждите и желанията на възложителя.

За кого е предназначено обучението?
За всеки, който иска да придобие допълнителна професионална квалификация, както и за служители, които все още не разполагат с опит при работа с платформени електрокари.

Какво представлява обучението?
Теоретична и практическа подготовка.
Теорията засяга правните изисквания, безопасността в работната среда, закона за условията на труд, устройството на стакера и теоретичен тест.
Практиката включва:
Работа с този вид машини. Подробен инструктаж и демонстрация на основна проверка преди стартиране на работния процес, безопасното използване на машината, надеждно шофиране с товари, правилно приключване на работния процес.
Обучението завършва с практически изпит пред преподавател и представител на учебния център. Сертификатите, които курсистите получават са с валидност от 5 години и трябва да бъдат удължавани с периодични обучения.

Необходими документи:
Лична карта
Шофьорска книжка (ако има такава)
Копие от диплома за завършено основно образование или удостоверение за завършен 10 – ти клас
Медицинско свидетелство от личен лекар (в заключение да пише, че може да работи като мотокарист)
2 бр. снимки паспортен формат

*  Ще бъдете пренасочени към Методите на плащане веднага след като изпратите попълнени Вашите данни

Фирмата е създадена в началото на 2017 година и обединява експерти с доказан опит и внимателен, индивидуален подход към всеки обучаем. Учебния център разполага с разнообразен и модерен автопарк от нови автомобили за провеждане на шофьорски курсове, както и със съвременно оборудвани учебни кабинети.

Централен офис
Офис 1
Call Now Button